Noutăți din colecția de vară în magazinul Doamna Posetuța

Ce este nou în magazinul Doamna Posetuta? Genți de mână și rucsacuri de la care nu-ți vei putea lua ochii. Vrei să afli singur? Aruncă o privire la bijuteriile de mai jos și alege-o pe cea care te va prinde de inimă.

Geantă de mână sau rucsac?

Nu trebuie să alegeți – o geantă de mână/rucsac versatil va funcționa la fel de bine pentru doamnele care apreciază o geantă de mână confortabilă și practică sau un rucsac încăpător. Acest model de la Hernan combină ambele funcții, ceea ce îl face atât de versatil. Îl puteți arunca în spate ca un rucsac sau puteți atașa cureaua reglabilă și să-l purtați ca o geantă de mână. Dacă apreciezi gadgeturile unice care combină stilul cu caracterul practic, aceasta este opțiunea perfectă pentru tine.

O geantă de mână încăpătoare pentru o varietate de ascunzători

Dacă sunteți în căutarea unei genți de mână care să vă permită să depozitați cu ușurință tot ce aveți nevoie, optați pentru această geantă shopper încăpătoare de la Hernan. În el puteți introduce cu ușurință un format A4 și, datorită buzunarelor, vă puteți organiza toate lucrurile esențiale. Geanta se distinge, de asemenea, prin designul său universal și prin prelucrarea atentă din piele ecologică. Calitatea înaltă a produsului vă va permite să vă bucurați de el timp de mai multe sezoane.

Un rucsac fermecător, cu o notă de eleganță

Sau poate doriți să combinați un stil sportiv cu o notă de eleganță? Acest rucsac versatil este sigur că va face exact acest lucru. Este confecționat din piele ecologică și se va potrivi atât cu ținutele sport, cât și cu cele elegante. Luați-o în fiecare zi și simțiți-vă confortabil și relaxat.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *