Ce geantă de mână să se potrivească cu geaca ta de puf?

Atunci când căutați haine noi, puneți accent pe stil și confort? Apoi, o geacă de puf și o geantă spațioasă ar trebui să facă parte din garderoba ta. Află ce să porți atât pentru ținutele casual, cât și pentru cele sport!

Cum se potrivesc accesoriile cu o jachetă de puf?

Caldă, ușoară și practică, jacheta de puf rămâne foarte populară în rândul femeilor de toate vârstele. Nu numai că oferă o protecție eficientă împotriva frigului, a rafalelor de vânt, a zăpezii sau a ploii, dar funcționează bine în orice situație. Pantalonii de puf sunt disponibili într-o varietate de mărimi, culori și tăieturi, astfel încât vor fi pe placul chiar și al celor mai pretențioși clienți.

Te întrebi cum și cu ce să porți o jachetă de puf pentru a arăta mereu la modă? Dacă vă place să ieșiți în evidență, asortați-l cu baghete de încredere, papuci clasici sau adidași atemporali. Mergi la o petrecere și cauți o idee de styling la modă? Asortează o haină călduroasă din puf cu capse decorate cu perle și zirconii. Asortează-l cu o poșetă elegantă de tip Letterman sau cu un portbagaj din material asemănător pielii de crocodil.

Câteva idei pentru un look sportiv

Dacă ești un fan al eleganței sportive, următorul look îți va plăcea cu siguranță. Jacheta din puf va fi perfect asortată cu o geantă practică sau cu o geantă cu capitonaj larg. Setul propus va fi perfect pentru cumpărături, întâlniri cu prietenii sau o plimbare lungă.

Apreciați soluțiile la modă, dar versatile? Alegeți o geantă practică și încăpătoare, care să se potrivească oricărei ocazii. Se potrivește perfect atât cu ținutele de zi cu zi, cât și cu cele sportive. Geanta nu numai că poate conține lucrurile esențiale, cum ar fi cheile, portofelul și telefonul, dar și o sticlă de apă, o gustare și o umbrelă mică. Acest lucru vă va face să vă simțiți încrezător în orice situație.

Ce geantă de mână se potrivește bine cu o geantă de puf?

Te întrebi cum să alegi accesoriile potrivite pentru a merge cu jacheta ta de puf? Dacă confortul este pe primul loc, alege o geantă practică. Este disponibil în mai multe versiuni: cu curea, cu mâner sau cu mânere mai scurte. În acest fel, puteți adapta cu ușurință geanta la preferințele dumneavoastră individuale și la stilul ales.

Îți place stilul rock? Dacă da, optați pentru portbagajul negru matlasat, cu accente metalice. Se va potrivi bine cu un tricou din bumbac, blugi strâmți, o jachetă neagră din puf și cizme din piele.

Styling pentru primăvară

Vremea în martie și aprilie poate fi capricioasă. Pe de o parte, ne încântă cu primele raze de soare, iar pe de altă parte, ne sperie cu geruri și ninsori puternice. Aceasta este o adevărată provocare pentru orice geantă de mână. Înainte de a vă decide să cumpărați unul, asigurați-vă că acesta combină designul atractiv cu funcționalitatea. Atunci când căutați o geantă pentru iarnă și începutul primăverii, nu uitați să luați în considerare factorul meteo.

Deși modelul din material textil atrage prin designul său original, acesta va funcționa doar în zilele însorite. Prima ploaie sau zăpadă va strica aspectul minunat și, adesea, va deteriora și conținutul. O geantă din piele, pe de altă parte, nu se lasă intimidată de condițiile meteo nefavorabile. O geantă de blană arată extrem de glam, dar renunță la ea dacă vremea este rea.

Geanta de ambreiaj și gențile mici sunt mai bine lăsate pentru sfârșitul primăverii și vara. Toamna și iarna, se obișnuiește să puneți în geantă pălăria, eșarfa și mănușile pentru a nu le pierde. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să alegeți un model fără formă – trebuie doar să fiți atenți la capacitate.

Cum să porți o jachetă de jos pentru a arăta la modă?

Ești un fan al ținutelor monocrome? Mergeți mai departe și alegeți o geacă de puf și o geantă de mână în aceeași culoare. Cu toate acestea, pentru a evita ca acestea să se amestece, este mai bine să alegeți două nuanțe diferite. De exemplu, o geantă de culoarea smaraldului se va potrivi perfect cu o geacă de culoare mentă, în timp ce o geantă shopper albastru marin se va potrivi perfect cu o geacă albastru marin.

Dacă te-ai îndrăgostit de o geantă de mătase sau de un clutch din dantelă, asigură-te că o porți doar în varianta de seară. De asemenea, se potrivește perfect cu o rochie de vară aerisită. Pe de altă parte, nu se potrivește cu o haină ușoară, cu atât mai puțin cu o jachetă călduroasă de puf.

Cum de a alege o geantă de mână pentru uz zilnic?

Înainte de a căuta geanta potrivită, familiarizați-vă cu câteva principii de bază. Dacă vrei să arăți la modă în fiecare sezon, ia în considerare stilul. Nu combinați o geantă sport de jos cu o geantă de ambreiaj clasică și elegantă – altfel veți perturba armonia stilului dumneavoastră. Acum vă puteți asorta accesoriile la culoarea hainelor.

Nu sunteți dornici să experimentați? Apoi, optați pentru o geantă shopper neagră, gri sau maro sau o geantă poștală. Preferați o altă culoare, dar vă temeți să nu comiteți o greșeală de modă? Pentru a evita acest lucru, alegeți o geantă de mână și pantofi în aceeași nuanță.

Visezi să-ți înveselești look-ul? Căutați o geantă de mână de culoare albăstrele, burgundă sau verde. Modelele prezentate arată foarte bine atât pe jachetele de puf deschise, cât și pe cele închise la culoare. Iar dacă ești în căutarea genții potrivite pentru o geacă neagră sau gri, optează pentru una roșie sau portocalie aprinsă. Echilibrează stilul cu o pălărie și o eșarfă în aceeași nuanță.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *