Genți de damă de până la 150 RON – aceste modele sunt la reducere!

Doriți să cumpărați o geantă de mână pentru femei de bună calitate la un preț accesibil? Reducerile de iarnă din magazinul Doamna Posetuța reprezintă ocazia ideală pentru a vâna modele la modă la prețuri mai mici decât de obicei. Nu uitați să vedeți ce genți de damă puteți cumpăra acum cu mai puțin de 150 RON.

Geantă de mână pentru femei de până la 150 RON – o poșetă pentru orice ocazie

Ce zici de o geantă de mână pentru femei care să funcționeze în orice situație? O seară în oraș, o întâlnire cu un prieten, o plimbare sau o întâlnire…? Soluția perfectă pentru o varietate de ocazii este această geantă poștală matlasată de la David Jones. Este micuță și subțire în același timp, așa că va completa subtil multe dintre ținutele tale. De asemenea, este prevăzut cu o curea cu lanț, care adaugă o notă de șic glamorous chic. Acesta este un produs care cu siguranță nu vă va dezamăgi!

Geantă din piele de până la 150 de lei – o vei purta tot timpul.

Totuși, dacă preferi gențile cu alte forme decât cele dreptunghiulare sau pătrate, această geantă rotundă din piele de la Vittoria Gotti va fi un succes! Acesta este un model pe care îl veți purta tot timpul – la propriu și la figurat. A fost confecționat din piele de căprioară naturală de înaltă calitate, astfel încât va rezista ani de zile. De asemenea, impresionează prin stilul și culorile sale versatile. Acestea îți vor facilita combinarea acestei genți atât cu blugi, cât și cu rochii versatile.

Convenabilă și practică – geantă de mână pentru femei cu buzunare de până la 150 RON

Sau aveți nevoie de o geantă poștală mare, care să vă poată ține confortabil articolele de lucru sau de cumpărături? Dacă da, atunci optați pentru acest model de la Herisson! Geanta este disponibilă în dimensiunea L, permițându-vă să depozitați nu numai accesorii utile, ci și format A4 sau cumpărături mici. De asemenea, dispune de o serie de buzunare în interior și în exterior, astfel încât să vă puteți organiza obiectele mici, ținându-le în același timp separate de obiectele mai mari.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *