Ce geantă de mână se potrivește cu adidașii? Vezi aceste modele!

Se încălzește la fereastră, iar asta înseamnă un singur lucru – renunțăm la cizmele grele de iarnă și le înlocuim, în sfârșit, cu adidași ușori și confortabili. Totuși, odată cu trecerea la o garderobă de primăvară-vară vine și întrebarea: ce accesorii se potrivesc cu pantofii sport? În acest articol, vei afla ce genți de mână arată cel mai bine în combinație cu adidașii!

Ce geantă de mână pentru adidași? O geantă shopper este întotdeauna de încredere!

Să fim sinceri cu noi înșine – când vine vorba de încălțăminte sport, totul se rezumă la confort. Atunci merită să mizăm și pe o geantă care oferă confortul potrivit. Gențile shopper pentru femei au fost create pentru uzul zilnic – la fel ca adidașii. Ele sunt ușor de împachetat și pot fi strecurate confortabil pe umăr. De aceea, sunt adesea folosite atunci când mergeți la serviciu, la cumpărături sau în oraș. Recomandăm în special gențile shopper versatile pentru pantofi sport. Designul lor este atemporal, iar culorile uni se potrivesc cu aproape orice ținută!

Reniță sport – perfectă cu adidași și… atât de confortabilă!

Uneori, însă, sunt zile în care nu vrei să porți multe lucruri la tine și să scoți la îndemână doar accesoriile de care ai nevoie – telefonul, portofelul sau cheile. Acesta este momentul în care este important să păstrezi toate aceste lucruri mici într-o geantă mică, care să fie atât ușoară, cât și confortabilă. Ce zici de o geantă de rinichi versatilă pentru femei? Aceasta se va asorta perfect cu pantofii sport, deoarece geanta de rinichi este, de asemenea, un accesoriu sportiv. O poți arunca confortabil pe șolduri și poți pleca la o plimbare lungă, la jogging sau la exerciții fizice în aer liber!

Ce geantă de mână se potrivește cu adidașii? Alege o geantă de mână-piele!

Dacă îți plac accesoriile care îndeplinesc mai multe funcții în același timp, o geantă de mână tip rucsac 2 în 1 va funcționa cel mai bine. O poți purta sportiv cu adidași, dar nu numai! Ține cont că acest tip de geantă arată senzațional și cu cizme, espadrile sau cizme militare. Dar să revenim la adidași – geanta tip rucsac se potrivește de minune cu ei, pentru că este la fel de confortabilă. O poți purta pe umăr, ca o geantă de cumpărături, sau pe spate, atunci când vrei să îți ușurezi tensiunea de pe mâini. Cu ea, îți păstrezi un look casual și sportiv, dar mai ales te bucuri de funcționalitatea sa în funcție de situație. Te întâlnești cu un amic în oraș? Aruncă geanta pe umăr. O excursie în afara orașului? Purtați geanta în spate și bucurați-vă de confortul unei vizite turistice!

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *