Geanta de plajă pentru sezonul următor

În sfârșit, peste puțin timp va fi aici – mult-așteptata vacanță de vară. Soare, zile libere, zile fără griji și… plajă. Și dacă e vorba de plajă, e vorba de moda de plajă, care este puțin diferită de ceea ce vezi prin oraș. Ce ar trebui să iei cu tine la plajă? Geanta de plajă potrivită, bineînțeles, de preferință una care să fie potrivită și pentru multe alte ocazii. Aruncă o privire la modelele interesante de genți de plajă disponibile în magazinul online Doamna Posetută și alege-ți favorita.

Geantă poștală din ratan

Iată o geantă poștală pentru femei, realizată din rattan, care va funcționa bine în condiții de plajă. Este ușoară și încăpătoare, permițându-vă să vă încapă în ea toate lucrurile esențiale. Materialul ușor nu vă va îngreuna look-ul. Puteți purta geanta apucând mânerul scurt sau folosind cureaua lungă. Alegeți ceea ce vă este cel mai confortabil. Se va asorta perfect cu rochii vaporoase și espadrile. Această geantă poștală bej închis este versatilă și se va dovedi neprețuită în multe situații. 

Rucsac original pentru femei

Ce-ar fi să optezi pentru un rucsac de plajă în locul unei genți de mână? Această propunere va fi pe placul femeilor și fetelor care apreciază soluțiile neconvenționale. La prima vedere, atrage atenția modelul flamingo, care se va dovedi ideal atunci când este combinat cu ținute de vară și aerisite. Rucsacul sub formă de geantă este un accesoriu la modă și confortabil, care poate conține o mulțime de lucruri utile pentru plajă. Nuanța verde a acestui accesoriu vă va înveseli ținutele.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *