Ce geantă de mână este perfectă pentru toamnă?

Toamna a devenit o realitate și, odată cu ea, dorința de a vă ajusta garderoba. Pe lângă hainele mai călduroase, merită să mizezi și pe alte accesorii. Privește inspirațiile de mai jos și alege modelul potrivit pentru tine în magazinul Doamna Posetuta!

Ce spun tendințele?

În funcție de tendințele din această toamnă, vă puteți da în vânt după diferite modele de genți. Dacă apreciezi confortul și gențile încăpătoare, alege geanta shopper, care este unul dintre accesoriile la modă în acest sezon. Există, de asemenea, modele mai elegante, care folosesc un lanț în loc de o curea. Depinde de tine să decizi care tendință este mai interesantă pentru tine.

Capacitatea în primul rând

Dacă capacitatea unei genți este principalul considerent pe care îl aveți în vedere, atunci alegeți cu siguranță o geantă de cumpărături. Puteți alege dintr-o varietate de modele de genți de cumpărături și puteți adapta aspectul genții la propriile așteptări. Alegerea unei genți din piele este, de asemenea, o opțiune bună. Pe lângă capacitatea și aspectul său deosebit, veți obține și un model de geantă de mână extrem de rezistent și care va rezista intact timp de mai multe sezoane.

Ce zici de o geantă de mână cu lanț?

După cum se pare, geanta cu lanț nu este un moft, ci o modă care rămâne pentru mai mult timp. O geantă de mână cu lanț pentru toamnă este o gură de aer proaspăt, o notă de eleganță pentru haina ta de toamnă. Nu trebuie să le porți doar pentru seară – sunt potrivite și pentru ținutele de zi cu zi pe care vrei să le strici cu un accesoriu interesant.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *