Geantă de mână pentru femei pentru o nuntă – pe care să o alegeți?

Alegerea poșetei de damă potrivite pentru o nuntă poate fi la fel de importantă ca alegerea rochiei sau a pantofilor. Este un accesoriu care nu numai că ne va completa ținuta, dar ne va ajuta să depozităm lucrurile esențiale pe tot parcursul sărbătorii. Așadar, cum poți lua o decizie bună? Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să alegi geanta perfectă pentru ziua ta specială.

Geanta de mână pentru femei pentru nuntă – asortată cu stilul rochiei

Primul pas atunci când alegi o geantă de mână de damă pentru nuntă este să fii atentă la stilul rochiei tale. Dacă ai o rochie romantică, delicată, merită să optezi pentru o geantă de mână elegantă, cu ornamente subtile și confecționată din materiale delicate. Pe de altă parte, o geantă de mână dreptunghiulară, cu linii curate și design minimalist, se va potrivi cu o rochie modernă, minimalistă. Cel mai important lucru este ca geanta să se îmbine armonios cu întreaga ținută.

Geantă de mână pentru femei pentru o nuntă – mărime și capacitate

Al doilea factor de luat în considerare este dimensiunea și capacitatea genții de mână. Lucrurile esențiale, cum ar fi telefonul mobil, cheile, portofelul, rujul sau șervețelele vor fi necesare pentru o nuntă. Prin urmare, este o idee bună să alegeți o geantă de mână care va putea ține aceste obiecte esențiale, dar în același timp nu va fi prea mare și neîndemânatică. O geantă de ambreiaj sau o geantă mică de curea de mărimea S sau M poate fi o alegere practică.

Geantă de mână pentru o nuntă – atenție la culoare și model

Alegerea culorii și a modelului genții tale depinde foarte mult de culorile și modelele rochiei tale. Dacă rochia ta este solidă și surdă, poți opta pentru o geantă de mână într-o culoare contrastantă, pentru a adăuga o notă de viață rochiei tale. Dacă, pe de altă parte, rochia ta are un model, este posibil să vrei să alegi o geantă de mână într-una dintre culorile care apar pe rochie pentru a crea un look coerent. Pentru clasici, o geantă de mână într-o nuanță de negru sau alb este întotdeauna o alegere bună.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *