Ne plac promoțiile – cele mai bune oferte în magazinul Doamna Posetuța

Adorăm promoțiile – asta e un fapt. La vederea unei oferte unice, a unei poșete frumoase la un preț bun, inima bate mai repede și e greu să te oprești din cumpărat. Cu aceste modele și prețuri, nu trebuie să o faci deloc – vezi cele mai bune chilipiruri din magazinul online Doamna Posetuta!

Geantă poștală florală

Exact la timp pentru frumoasa primăvară care se desfășoară – o geantă poștală subtilă și bine conturată de la Vittoria Gotti. Are un imprimeu floral frumos și foarte feminin care vă va permite să ieșiți în evidență, în timp ce mărimea mică S vă va ține lucrurile esențiale fără să vă încurce chiar și în timpul activităților nebunești. Geanta are o curea din lanț auriu pentru un aspect elegant. Perfectă pentru femeile de toate vârstele.

Frumusețe în stil boho

Dacă, pe de altă parte, vă plac gențile în stil boho, atunci această geantă poștală cu franjuri în stil boho ar trebui să vă placă, mai ales că are un preț foarte bun. Geanta este realizată în întregime din piele de căprioară naturală. Designul este inspirat de stilurile etnice și poate fi ușor de asortat atât cu rochii vaporoase, cât și cu denimul clasic. Cu siguranță va fi pe placul dumneavoastră.

Pentru cei îndrăgostiți de clasici

Această geantă va fi pe placul femeilor cu un gust pentru gențile elegante din piele. Această propunere de la Vittoria Gotti va funcționa bine atât la birou, cât și la cumpărături sau la o cafea cu o prietenă. Este confecționată din piele naturală, ceea ce îi îmbunătățește și mai mult durabilitatea și se remarcă prin minimalismul său. O veți asorta cu multe stiluri frumoase.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *