Genți de mână pentru femei vara 2023 – aceste modele sunt un must-have!

Vara se apropie cu pași repezi și asta înseamnă că optăm pentru modele din ce în ce mai ușoare. Rochiile vaporoase, pantalonii din bumbac sau pantalonii scurți încep deja să domnească în garderobele noastre. Totuși, în timp ce ne schimbăm garderoba pentru această vară, merită să ne gândim și la accesoriile potrivite. Ești curioasă să afli care sunt gențile de damă perfecte pentru vara 2023? În acest articol, îți vom spune care sunt accesoriile care îți vor completa frumos look-ul de vară!

Geantă de mână pentru femei vara 2023 – geanta shopper din rattan

Gențile mari de damă sunt, fără îndoială, un must-have pentru ieșirile de zi cu zi. De aceea, merită să îți achiziționezi o geantă shopper care să se potrivească cu aceste modele mai ușoare nu doar din punct de vedere cromatic, ci și din punct de vedere al texturii și materialului potrivit. Deosebit de populare sunt cele realizate din rattan. De ce? Sunt ușoare și, în plus, impresionează prin împletirea lor atentă. Aceste tipuri de genți arată foarte bine în combinație cu rochii de o singură culoare, precum și cu cele cu imprimeu floral. Sunt perfecte pentru fiecare zi, pentru plajă, dar și pentru o ieșire în oraș!

Genți de mână pentru femei vara 2023 – îndrăgostește-te de culori

Vara este perioada din an în care schimbăm întreaga gamă cromatică a accesoriilor noastre. Putem merge atunci în două extreme – fie ne înveselim stilul cu culori izbitoare, fie dorim să adăugăm subtilitate. În funcție de ceea ce punem pe noi și de efectul pe care dorim să îl obținem, vom ajunge la una dintre aceste două opțiuni. Gențile de mână în alb, bej și roz pudrat sunt perfecte pentru un stil romantic, adăugând o notă de feminitate și de delicatețe. Asortează-le cu rochii aerisite, dantelă, dar și cu haine din bumbac. Totuși, dacă doriți să vă faceți un stil picant, gențile în culori vibrante precum verde, roșu, galben, denim și portocaliu vor fi o alegere senzațională.

Genți de mână pentru femei vara 2023 – modele cu imprimeuri la modă

Gențile de mână cu motiv floral sunt cu siguranță un hit – atât primăvara, cât și vara, acestea ne împodobesc frumos look-ul. Datorită designului izbutit, nu trebuie să ne gândim în mod deosebit nici la alte accesorii, nici la un styling fantezist. În acest caz, geanta de mână este acel element special și „face toată treaba”. : ) Infuzează puțină flower power în imaginea ta și sparge ținutele casual cu acest imprimeu frumos pentru un stil unic!

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *